Oogregio

Je ogen en blik zijn van grote invloed op je uitstraling. Door donkere kringen onder de ogen of hangende wenkbrauwen zie je er misschien vermoeid of boos uit, terwijl dit niet het geval is. Een behandeling met injectables kan hierbij uitkomst bieden en zorgen voor een langdurige frisse blik.

Filler & botox behandeling
01. Traangoot behandeling

Herstellen van het volume in de traangoot om de donkere kringen en wallen onder de ogen te verminderen.

 • Reguliere prijs

  495

 • Member prijs
02. Holle oogleden

Door volume toe te voegen aan de bovenoogleden, verdwijnt de vermoeide en verouderde uitstraling.

 • Reguliere prijs

  395

 • Member prijs
03.Holle slapen

Volumeherstel in de slapen voor een natuurlijke en verjongde uitstraling. Daarnaast verdwijnen hierbij soms ook de lijntjes rondom de ogen en kan dit zorgen voor een subtiele lift van de wenkbrauwen.

 • Reguliere prijs

  395

 • Member prijs
Filler & botox behandeling
01. Voorhoofd

Een natuurlijk en verjongd uiterlijk door de fijne lijntjes en/of rimpels bij het voorhoofd te verminderen.

 • Reguliere prijs

  175

 • Member prijs
02. Frons

Het ontspannen of opvullen van de fronsrimpel met injectables voor een natuurlijke uitstraling.

 • Reguliere prijs

  195

 • Member prijs
03. Kraaienpootjes

Verminderen van de kraaienpootjes en lachrimpels met botox.

 • Reguliere prijs

  195

 • Member prijs
04. Rimpels onder ogen

Met botox ontspannen de spiertjes rondom de ogen, waardoor de rimpels en fijne lijntjes verdwijnen. Dit zorgt voor een jongere uitstraling.

 • Reguliere prijs

  125

 • Member prijs
05. Wenkbrauwlift

Liften van de wenkbrauwen om hangende wenkbrauwen te verhelpen. Dit vermindert de vermoeide / boze blik.

 • Reguliere prijs

  195

 • Member prijs
FAQ Fillers & Botox
Natuurlijk verschilt dit per persoon, maar over het algemeen vinden veel mensen een fillerbehandeling enorm meevallen. Bij FIVE Clinics werken we tevens met een lokale verdoving, zodat je zo min mogelijk ongemak ervaart. Ook begrijpen we dat een behandeling spannend kan zijn. Geef dit gerust aan, zodat onze artsen je hierbij kunnen helpen.
Nee. Tegenwoordig zijn permanente fillers in Nederland verboden. Bij FIVE Clinics werken we tevens alleen met fillers op basis van hyaluronzuur. Het fijne van deze fillers is dat ze ten alle tijden weg te halen zijn. Zo minimaliseren we de kans op complicaties en heb je zelf de controle over jouw uiterlijk.
Zolang de behandelaar een specialist is, is de kans op complicaties erg laag. Daarom werken we bij FIVE Clinics alleen met BIG-geregistreerde artsen en die lid zijn van de Nederlandse Verening van Cometisch geneeskunde (NVCG). Daarnaast gebruiken we de allerhoogste kwaliteit fillers van het merk Juvederm en Merz. Onze artsen begrijpen de anatomie en weten hoe ze om moeten gaan met complicaties. Zo garanderen wij jouw veiligheid.
De duur van het resultaat van een fillerbehandeling verschilt per type filler en varieert per persoon. Over het algemeen kun je uitgaan van 9 tot 24 maanden bij het gebruik van Juvéderm
Omdat er nog onvoldoende wetenschappelijk onderwijs is gedaan op het gebied van injectables en zwangerschap, behandelen wij geen zwangere vrouwen en vrouwen die borstvoeding geven. Bij FIVE Clinics staat veiligheid voorop.
Botox (botulinetoxine) is een neuromodulator. Dit middel zorgt ervoor dat de zenuwsignalen blokkeren en hierdoor je gezichtsspieren ontspannen. Botox vermindert hiermee de lijntjes of rimpels.
Over het algemeen blijven de resultaten van botox 3 tot 5 maanden zichtbaar. Na verloop van tijd metaboliseert het lichaam het middel, waardoor de spierbewegingen weer terugkomen en daarmee de rimpels. Wanneer je vaker een botoxbehandeling ondergaat, behouden de resultaten vaak een langere periode.
Dit verschilt per persoon, maar gewoonlijk duurt het ongeveer 3 tot 5 dagen om de effecten te zien van Botox. In sommige gevallen kan het zelfs 2 weken duren voor het optimale resultaat zichtbaar is. Daarom raden wij altijd aan om het resultaat af te wachten, om te voorkomen dat er te veel botox wordt gebruikt.
Een botoxbehandeling wordt niet als pijnlijk ervaren. De behandeling geeft minimaal ongemak en vaak is er zelfs geen verdoving nodig. Wanneer je de behandeling spannend vindt, kun je dit gerust aangeven bij onze artsen. Zij kunnen je hierbij helpen.
Ja. Botox is uitgebreid wetenschappelijk onderzocht en goedgekeurd. Het wordt zelfs in het ziekenhuis gebruikt tegen verschillende medische aandoeningen.
Zolang de botoxbehandeling uitgevoerd wordt door een cosmetisch arts, is deze kans erg klein. Dit gebeurt namelijk alleen wanneer er te veel botox wordt gebruikt. De artsen bij FIVE Clinics werken daarom heel subtiel en nauwkeurig, zodat er een natuurlijk resultaat wordt behaald.
Nee. Een botoxbehandeling wordt niet uitgevoerd wanneer je zwanger bent of borstvoeding geeft. Er is onvoldoende wetenschappelijk onderzoek uitgevoerd om te kunnen garanderen dat dit veilig is. Bij FIVE Clinics is jouw veiligheid topprioriteit.