Huid

Je huid laat veel zien over hoe je je voelt. Huidveroudering en huidschade kunnen er echter voor zorgen dat je er ouder uitziet dan je werkelijk bent. Injectables zijn uitstekend als middel voor huidverbetering en dragen bij aan een verjongde en strakke huid.

Filler & botox behandeling
01. Hals

Terugdraaien van de verouderde huid in de hals door de huid te verstrakken en het volume te herstellen.

 • Reguliere prijs

  495

 • Member prijs
02. Decolleté

Met behulp van een filler kunnen de fijne lijntjes bij het decolleté verdwijnen en zal de huid verstrakken.

 • Reguliere prijs

  495

 • Member prijs
03. Handen

Volumeherstel van de handen. Hierdoor zijn de aders minder zichtbaar en zien de handen er weer jong uit.

Deze behandeling bestaat uit twee sessie (Profhilo) voor het optimale resultaat.

 • Reguliere prijs

  495

 • Member prijs
FAQ Fillers & Botox
Natuurlijk verschilt dit per persoon, maar over het algemeen vinden veel mensen een fillerbehandeling enorm meevallen. Bij FIVE Clinics werken we tevens met een lokale verdoving, zodat je zo min mogelijk ongemak ervaart. Ook begrijpen we dat een behandeling spannend kan zijn. Geef dit gerust aan, zodat onze artsen je hierbij kunnen helpen.
Nee. Tegenwoordig zijn permanente fillers in Nederland verboden. Bij FIVE Clinics werken we tevens alleen met fillers op basis van hyaluronzuur. Het fijne van deze fillers is dat ze ten alle tijden weg te halen zijn. Zo minimaliseren we de kans op complicaties en heb je zelf de controle over jouw uiterlijk.
Zolang de behandelaar een specialist is, is de kans op complicaties erg laag. Daarom werken we bij FIVE Clinics alleen met BIG-geregistreerde artsen en die lid zijn van de Nederlandse Verening van Cometisch geneeskunde (NVCG). Daarnaast gebruiken we de allerhoogste kwaliteit fillers van het merk Juvederm en Merz. Onze artsen begrijpen de anatomie en weten hoe ze om moeten gaan met complicaties. Zo garanderen wij jouw veiligheid.
De duur van het resultaat van een fillerbehandeling verschilt per type filler en varieert per persoon. Over het algemeen kun je uitgaan van 9 tot 24 maanden bij het gebruik van Juvéderm
Omdat er nog onvoldoende wetenschappelijk onderwijs is gedaan op het gebied van injectables en zwangerschap, behandelen wij geen zwangere vrouwen en vrouwen die borstvoeding geven. Bij FIVE Clinics staat veiligheid voorop.
Botox (botulinetoxine) is een neuromodulator. Dit middel zorgt ervoor dat de zenuwsignalen blokkeren en hierdoor je gezichtsspieren ontspannen. Botox vermindert hiermee de lijntjes of rimpels.
Over het algemeen blijven de resultaten van botox 3 tot 5 maanden zichtbaar. Na verloop van tijd metaboliseert het lichaam het middel, waardoor de spierbewegingen weer terugkomen en daarmee de rimpels. Wanneer je vaker een botoxbehandeling ondergaat, behouden de resultaten vaak een langere periode.
Dit verschilt per persoon, maar gewoonlijk duurt het ongeveer 3 tot 5 dagen om de effecten te zien van Botox. In sommige gevallen kan het zelfs 2 weken duren voor het optimale resultaat zichtbaar is. Daarom raden wij altijd aan om het resultaat af te wachten, om te voorkomen dat er te veel botox wordt gebruikt.
Een botoxbehandeling wordt niet als pijnlijk ervaren. De behandeling geeft minimaal ongemak en vaak is er zelfs geen verdoving nodig. Wanneer je de behandeling spannend vindt, kun je dit gerust aangeven bij onze artsen. Zij kunnen je hierbij helpen.
Ja. Botox is uitgebreid wetenschappelijk onderzocht en goedgekeurd. Het wordt zelfs in het ziekenhuis gebruikt tegen verschillende medische aandoeningen.
Zolang de botoxbehandeling uitgevoerd wordt door een cosmetisch arts, is deze kans erg klein. Dit gebeurt namelijk alleen wanneer er te veel botox wordt gebruikt. De artsen bij FIVE Clinics werken daarom heel subtiel en nauwkeurig, zodat er een natuurlijk resultaat wordt behaald.
Nee. Een botoxbehandeling wordt niet uitgevoerd wanneer je zwanger bent of borstvoeding geeft. Er is onvoldoende wetenschappelijk onderzoek uitgevoerd om te kunnen garanderen dat dit veilig is. Bij FIVE Clinics is jouw veiligheid topprioriteit.